Booking 10% cash back

Založil před 4 lety Zagi_kemo ve fóru Vyhledávače hotelů

49RCFA6CYW  12% do 4.7. nepise nic o emaile,  potom daj vediet ci fungoval. 

0 Citovat
Neměl by někdo platný kód prosím? 10%credit už mam uplatněny na všech účtech co to šlo ((
0 Citovat
Tak vypadá na to, že tenhle marketingový tah booking objevil, že je neefektivní a nevyužíval se dle jejich představ. Asi už tenkrát každý kód je vázaný na mail. Je na čase změnit zprostředkovatele a bookovat to někde jinde. Ideálně přímo v ubytování… Bohužel lidi tohle neudělají a ten monopol bude trvat dále ..
1 Citovat

Volný kód na Booking platný do 10. 7.

ZVTY4F6W6X

0 Citovat

Vďaka využité 

0 Citovat

Zdravim, ja bych to jeste zkusila, nema nekdo pekne prosim kod na booking? Prosim o zaslani do zpravy. Dekuji a hezky den vsem

0 Citovat

Katka _1 napsal(a):

Vďaka využité 

Jak? Vždyť to psalo jak je vázané na mail 😁

0 Citovat

Mne to normálne zobralo a napísalo, že po pobyte dostanem naspäť xxx čk 😅 ale v peňaženke to nemám medzi pending tak asi nič.

0 Citovat

Chce někdo kód? Platnost do dnešní půlnoci. Hezký večer

0 Citovat

Mám jeden kód s platností do 13.7

ZTABEWVDHU

0 Citovat

Zdravim, nema nekdo pekne prosim kod na booking? Prosim o zaslani do zpravy. Dekuji a hezky den vsem

0 Citovat

Dobrý den, pokud někdo máte kód který nevyužijete, požádal bych vás o zaslání do zprávy. Předem děkuji. Mějte fajn den.

0 Citovat

Kódy jsou již vázané na konkrétní email, takže je není možné sdílet...

0 Citovat

Zdravim, ja bych to jeste zkusila, nema nekdo pekne prosim kod na booking? Prosim o zaslani do zpravy. Dekuji a hezky den vsem

0 Citovat
Zkoušet to klidně můžete no 😄
3 Citovat

Fungovalo nekomu bez emailu, na ktery kod prisel? Pokud ano, muzete zkusit. 3CYY85CGYH Do 16.7.

0 Citovat

Zdravim, nekdo prosim volny kod? Eventuelne prosim do zpravy, dekuji

0 Citovat

VeronikaP. napsal(a):

SZ

0 Citovat

Aha, teď koukám, že Veronika už kód dostala, tak třeba ho využije někdo jiný

5QF4DNWCYM, platný do dneška 

Když ho člověk potřebuje na dovolené tak nic, a sotva si objedná pár ubytování, tak mu po dovolené začnou kódy chodit 😁

1 Citovat
Dekuji, využil jsem. Akorát nechápu co na bookingu dělají. Zkoušel jsem 3 kódy a každý byl vázaný na mail. Tenhle ale nebyl… tak díky jim také.
0 Citovat

Ja jsem behem 2 tydnu dostal dva kody, ten druhy jsem poslal Veronice a pise mi, ze fungoval.

0 Citovat

Ahoj, mám platný kód na 8 % cash back do dneška. Nic o tom, že je vázaný na mail, tam napsáno není.:) Kdyžtak dejte vědět zda jste využili a či fungoval.

A97UFT9CKF

0 Citovat

Někdo už použil, takže asi fungoval.

0 Citovat

Ahoj, 

nabízím kód s platností do dnešní půlnoci: DD7SFZQBNS

1 Citovat

Diky, použil jsem. 

1 Citovat